Injectări Botox

Injectări Botox

Reducerea ridurilor, tratarea transpirației excesive în axilă, palme sau picioare.

Despre

Este, de departe, cea mai utilizata metoda de înfrumusețare. Administrata corect, toxina botulinica produce o relaxare a mușchilor care produc ridurile de expresie, astfel încât fața va arăta mereu relaxata și luminoasa, fără riduri.

Procedura nu ar trebui să schimbe fizionomia și nici să dea aspectul de “față înghețată”. O ușoară păstrare a mobilității mușchilor de expresie și o discretă persistență a ridurilor este mult mai naturală decât aspecul de “frozen face”.

Zonele principale ale feței care necesită acest tratament sunt: fruntea, glabela (zona dintre sprâncene) și coada ochiului (laba gâștii).

Pe lângă reducerea ridurilor, toxina botulinica este foarte eficientă în tratarea hipersudorației (transpirația excesiva) în axila, palme sau picioare.

Efectul începe să se instaleze în 1-3 zile de la administrare și este maxim după 2 săptămâni. În medie, efectul durează 3-4 luni, iar injectarea în axila în jur de 6 luni.

Controlul la 2 săptămâni de la injectare este foarte important pentru verificarea instalării efectului și pentru eventuale corecții.

Procedeul este unul total reversibil, astfel că, după trecerea efectului, se revine la starea inițiala, fără modificări nedorite în zonele injectate.