Ce ai schimba la fața ta cu o baghetă magică?

Ce ai schimba la fața ta cu o baghetă magică?

În primul rând, vrem să îți spunem că ești deja frumoasă. Modificările pe care ai dori să le faci sunt urmarea unei dorințe normale: vrei să fii cât mai aproape de standardele de frumusețe care, în ziua de astăzi, sunt foarte ridicate. Dar mai ales pentru nevoia de a avea mai multă încredere în tine.



Ce ai schimba la fața ta cu o baghetă magică?


În primul rând, vrem să îți spunem că ești deja frumoasă. Modificările pe care ai dori să le faci sunt urmarea unei dorințe normale: vrei să fii cât mai aproape de standardele de frumusețe care, în ziua de astăzi, sunt foarte ridicate. Dar mai ales pentru nevoia de a avea mai multă încredere în tine.

Dacă explorezi lumea virtuală, vei găsi o mulțime de modele de frumusețe perfectă în conformitate cu scala ta de valori. Dar este imaginea virtuală în concordanță totală cu cea reală? La această întrebare îți putem răspunde fără dubii, având în vedere că în estetica medicală analizăm cu multă acuratețe fețele pacientelor atât în lumea reală cât și în postările lor de pe social media. Știți care este numărul de poze făcute în aceeași ipostază din care se alege doar una singură pentru a fi postată? De ce acest efort? Pentru imagine. Pentru că vrem ca modul în care ne prezentăm în fața celorlalți să fie perfect, să fim validați cât mai pozitiv posibil, să fim admirați și, de ce nu, invidiați. Și atunci ne străduim, uneori cu eforturi nejustificate, să căutăm unghiul ideal, lumina perfectă, cadrul superb care să livreze poza perfectă pentru grupul de urmăritori. Dar ar fi bine să ținem cont de faptul că, în acel grup, există cel puțin două categorii de oameni: cei cu care interacționăm în lumea reală și cei care ne știu doar din mediul virtual. De la care grup crezi că primești like-urile admirative, sincere, nu acelea de reciprocitate?

În estetica medicală începem ședințele cu un set de poze standard, efectuate în aceleași poziții și în aceeași lumină cu cele ce urmează procedurii. Fără filtre, fără unghiuri favorizante, fără machiaj. Dar acestea sunt doar pentru medic și pacientă, cu scopul precis de a face o analiză completă și complexă a feței, pentru a lua o decizie terapeutică optimă. Ați vrea să vedeți cum arată persoanele pe care le urmăriți și admirați în pozele before? Vă lăsăm doar să intuiți, pentru că regula de aur a acestor fotografii este: confidențialitate absolută.

Acum, după ce ți-ai pus dorința și medicul și-a pregătit acul și picătura magice, să înceapă transformarea! Dacă ai trecut deja măcar printr-o ședință de înfrumusețare, ai aflat că magia nu este cu praf de zâne, ci cu mici perioade de disconfort, cu timp de instalare a efectelor, uneori cu timp de recuperare. Așadar, întregul proces este o călătorie care începe o dată cu înfiriparea dorinței sau a necesității. Majoritatea celor care vin pentru prima oară la un tratament de înfrumusețare au un tip particular de emoție, dat de numeroase întrebări legate de incertitudini cum ar fi: o să doară? Mă învinețesc? Rămân semne? O să fiu umflată? Alte întrebări țin de tehnică: îmi puneți toată fiola? Doare mai tare cu canula? Întotdeauna vom răspunde corect și concret la aceste întrebări firești, deoarece comunicarea medic-pacient este la fel de importantă ca anestezia, oferind confort și siguranță în timpul procedurii. Desigur, intensitatea senzațiilor este particulară, dar, spre marea noastră satisfacție, majoritatea pacientelor declară la sfârșitul procedurii că a fost mult mai ușor decât și-au imaginat și că amploarea emoțiilor a fost nejustificat de mare. Același lucru ni-l spun și pacientele care vin pentru prima dată la noi, deși nu sunt la prima ședință de înfrumusețare. Să fie de vină bagheta magică?

În postările viitoare vom vorbi despre fiecare procedură în parte, cu detaliile care desigur că vă interesează, inclusiv costuri. Dar, pentru a mai reduce din emoții și incertitudini, vrem să vă spunem că nu există nimic mai important pentru noi decât siguranța și satisfacția voastră. Acestea sunt aspectele care ne motivează pe noi să alegem doar produsele și instrumentele de top și să ne pregătim permanent pentru a deveni din ce în ce mai buni.