Hydrafacial

Hydrafacial

Curățare, peeling și hidratare, rejuvenarea și regenerare pielii.

Despre

Este una dintre terapiile “vedeta” , extrem de îndrăgită și apreciata de către pacientele și pacienții noștri , datorita rezultatelor excelente și a senzației de fata curata și sănătoasă în urma ședințelor.

Procedeul este un tip de microdermbraziune umeda, deoarece utilizează, alături de exfolierea tegumentului, substanțe naturale care produc un peeling superficial și o regenerare tegumentara evidenta.

Presupune mai multe etape în cadrul aceleași ședințe, fiecare pas având rolul sau bine stabilit : curățare, peeling, hidratare, rejuvenare, regenerare. Este neinvaziv, nedureros și nu necesita timp de recuperare.

Acolo unde exista comedoane sau puncte negre, unul din pași este extracția acestora printr-o tehnologie speciala , nedureroasa, numita Vortex.

Cunoscut în toata lumea pentru beneficiile pe care le aduce pielii, HydraFacial a fost desemnat “Cel mai bun echipament de hidrodermoabraziune al anului”, premiu oferit de către revista Les Nouvelles Esthétiques & Spa. Folosit de staruri de peste hotare precum Kate Winslet, Beyonce și Paris Hilton, tratamentul HydraFacial a devenit repede popular și în rândul vedetelor din Romania.

HydraFacial a câștigat premiul pentru cel mai bun echipament de hidradermoabraziune în 2017.