Mezoterapie

Mezoterapie

Tartarea acneei și a cicatricelor postacnee. Luminozitate, reducerea petelor, închiderea porilor. Rejuvenare și reducerea ridurilor. Reducerea cearcănelor și celulitei. Reducerea căderii părului și regenerarea foliculilor piloși.

Despre

Mezoterapia este un tratament revoluționar pentru tratarea diverselor afecțiuni ale pielii, revitalizarea tenului și hidratarea în profunzime, fiind considerat o alternativă la intervențiile chirurgicale, cu mai multe beneficii. Procedura constă în injectarea unui cocktail de vitamine, minerale și diverse substanțe hrănitoare (acid hialuronic, enzime, hormoni, antioxidanți),  în primul țesut al pielii – derm.

Zonele tratate:

– față;

-gât;

– zona decolteului;

– diverse zone corporale – mâini, picioare, fese.

Beneficii importante ale mezoterapiei

Utilizăm mezoterapia nu doar pentru corectarea unor imperfecțiuni estetice ale pielii ci și pentru a trata unele afecțiuni. Iată unele dintre cele mai apreciate beneficii ale procedurii:

– eliminarea grăsimii din diferite zone: față, stomac, mâini, picioare, fese;

– reducerea celulitei  (light);

– întinerire facială prin corectarea liniilor fine, a ridurilor sau a zonelor expuse la soare;

– tratarea tenului acneic sau gras;

– reducerea petelor pigmentare, a cuperozei și a cicatricilor;

– îmbunătățirea luminozității tenului;

– tratarea alopeciei;

– hidratarea pielii, oferindu-i un aspect uniform și vitalitate.

Mezoterapia poate da o ușoară senzație de arsură sau de piele întinsă, dar aceasta ar trebui să dispară în 24 – 48 de ore. În timpul procedurii, folosim oricum anestezic și produse care să hidrateze și să relaxeze pielea, atât înainte, cât și după intervenție. O ședință nu durează foarte mult – aproximativ o oră. Este posibil să fie nevoie să repeți procedura, în funcție de problemele pielii tale. Este un tratament relativ ușor, foarte eficient, iar recuperarea este destul de rapidă.