SPL - square pulse light

SPL - square pulse light

Epilare definitivă , rejuvenarea pielii, luminozitatea feței, reducerea ridurilor și petelor pigmentare, tratarea cuperozei.

Despre

Square pulse light sau SPL este o metodă ce utilizează lumina pulsata din spectrul IR și UV.

Spre deosebire de aparatele mai vechi de tipul IPL (Intense Pulse Light), la care intensitatea fasciculului luminos atinge un vârf care produce durere și arsură, noile generații de SPL utilizează doar energia terapeutică, evitând astfel reacțiile nedorite.

Aparatul pe care îl utilizam în clinica noastră este OrLight produs de Yperion și face parte din vârful gamei SPL, reducând mult disconfortul creat de senzația de arsură, durere sau înroșirea pielii.

Epilarea definitivă

Utilizarea laserului pentru epilarea definitivă este una dintre cele mai comune proceduri cosmetice. Laserul emite o lumină concentrată în foliculul de păr care, absorbind lumina, este distrus de către aceasta.

Epilarea cu laser are multiple avantaje față de alte metode, cum ar fi: precizia, viteza și predictibilitatea.

Având în vedere că epilarea laser prezintă o serie de riscuri, aceasta constituie o procedură medicală ce se recomandă a fi efectuată de personal abilitat. Echipa noastră de specialiști este pregătită să vă ofere toate stafurile necesare atât înainte, cât și pe parcursul efecturării procedurilor.

Rejuvenarea pielii:

Pe lângă epilarea definitivă, performanțele laserului din cadrul clinicii noastre permit utilizarea pentru a răspunde mai multor nevoi terapeutice și estetice:

– luminozitatea fetei

– reducerea ridurilor

– tratarea cuperozei

– reducerea petelor pigmentare