Laser CO2

Laser CO2

Cel mai avansat laser CO2 fractionat de la Syneron&Candela. Rejuvenare, cicatrici, vergeturi, riduri fine, pete superficiale, excizii.

Despre

Laserul CO2RE de la Syneron & Candela pe care îl puteți găsi la Centrul Medical Dr. Zaharia este vârful de gamă din categoria laserelor fracționate. Folosind inteligența artificială, este extrem de fiabil și intuitiv, obținând rezultate spectaculoase cu reacții secundare și timp de recuperare minime.

Se observă performanțe deosebite în tratarea cicatricilor postacnee sau alte tipuri de cicatrici, inclusiv postoperatorii, hipertrofe sau cheloide. De asemenea, aparatul este extrem de eficient în rejuvenarea pielii, reducerea porilor dilatați, atenuarea până la dispariție a ridurilor fine, creșterea tonusului și a elasticității tegumentului.

Laserul CO2 este folosit și pentru reducerea petelor pigmentare superficiale și creșterea luminozității pielii.

Printre aplicațiile laserului se numără și atenuarea importantă a vergeturilor pe orice zonă a corpului, însotită de creșterea tonusului tegumentului din zona tratată.

Nu în ultimul rând, este terapia cea mai apreciată pentru tratarea liniilor din jurul gurii (smoker lines).

Programarea pentru terapie se face în urma unui consult în care se stabilesc indicațiile, modul de pregătire a zonei ce urmează a fi tratată, descrierea intervenției, informații pentru îngrijirea post-terapie, prețul procedurii și intervalul dintre ședințe.