Termeni de utilizare

Bun venit!
Acest document descrie termenii și condițiile în care puteți utiliza website-ul doctorzaharia.com și subdomeniile sale (site-ul) precum și serviciile care vă sunt oferite prin intermediul acestora (împreună “Serviciile”). Vă rugăm să îl citiți cu atenție! Accesând și utilizând site-ul, vă exprimați acordul cu privire la acești Termeni. În lipsa acordului dvs., trebuie să nu utilizați site-ul.

1. Cine suntem noi și cum ne puteți contacta?

Site-ul este proprietatea SCM Centrul Medical Dr. Zaharia, entitate care funcționează în baza Ordonanței cu nr. 124/1998, având sediul în Timișoara, str. Zugrav Nedelcu nr. 11, ap. 5, Jud. Timiș.

Serviciile de Medicină Estetică vă sunt furnizate de către Perfect Skin Clinique SRL.

Pentru a ne contacta, ne puteți transmite un e-mail la adresa cmdrz@yahoo.com

2. Alte condiții și politici

Politica de confidențialitate descrie condițiile în care prelucrăm datele personale pe care le colectăm sau pe care ni le furnizați dvs.

În anumite situații vom solicita consimțământul dvs. cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale. În acest caz, ne asigurați de faptul că datele furnizate sunt exacte.

Politica cookie descrie modul în care utilizăm modulele cookie și alte tehnologii similare în cadrul site-ului.

3. Modificarea acestor Termeni

Uneori, vom fi nevoiți să aducem modificări acestor Termeni. Vă rugăm să verificați acest document de fiecare dată când accesații site-ul, pentru a înțeleg condițiile de utilizare de la acel moment.

4. Modificarea site-ului

Vă punem la dispoziție site-ul în mod gratuit. Vom putea suspenda sau întrerupe oricând accesul la site. Vom putea modifica site-ul astfel încât să reflecte cele mai noi schimbări ale produselor și serviciilor pe care le furnizăm, pentru a răspunde nevoilor clienților noștri sau priorităților noastre de afaceri. Vom încerca să vă aducem la cunoștință aceste modificări.

5. Cum puteți utiliza materialele prezentate în cadrul site-ului

Păstrăm toate drepturile de proprietate intelectuală cu privire la marca, siglele, textele juridice și celelalte date din cadrul site-ului nostru. Toate materialele publicate sunt protejate conform legilor și tratatelor aplicabile în materia proprietății intelectuale.

Puteți imprima o copie și puteți descărca extrase ale site-ului pentru uz personal. Trebuie să nu modificați copiile printate sau descărcate în niciun mod. Încălcarea acestor termeni atrage interdicția de a utiliza site-ul și obligația de a distruge, șterge și/sau restitui materialele imprimate, copiate sau descărcate.

Nu puteți utiliza conținutul site-ului în scop comercial fără a obține o licență din partea noastră sau a celorlalte persoane și entități care dețin drepturi de proprietate intelectuală cu privire la materialele din cadrul site-ului nostru.

6. Nu vă bazați pe informațiile cuprinse în site

Conținutul site-ului este furnizat numai pentru informații generale. Nu intenționăm să furnizăm sfaturi sau opinii pe care să vă bazați atunci când luați o decizie de orice fel. Vă rugăm să consultați o persoană specializată înainte de a pune în aplicare sau acționa în baza informațiilor cuprinse în cadrul site-ului.

Depunem eforturi rezonabile pentru actualizarea informațiilor cuprinse în cadrul site-ului. Totuși, nu facem niciun fel de garanții sau reprezentări, exprese sau implicite, cu privire la faptul că site-ul conține informații exacte, complete sau actualizate.

7. Link-uri către alte site-uri

Site-ul conține link-uri către alte site-uri și resurse furnizate de către terți. Aceste link-uri au doar scop informațional. Nu aprobăm, susținem sau încurajăm site-urile către care vă oferim un link sau informațiile cuprinse în cadrul acestora. Nu avem niciun control asupra conținutului acestor site-uri.

8. Link-uri către site-ul nostru

Puteți distribui link-uri către pagina principală a site-ul nostru, câtă vreme faceți acest lucru în mod legal și cu bună-credință, fără a ne afecta sau profita de reputația noastră.

Nu distribuiți link-uri către alte pagini din cadrul site-ului nostru.

Ne putem retrage permisiunea acordată cu privire la distribuirea link-urilor oricând și fără o notificare prealabilă.

12. Programarea online și consultația preliminară prin videoconferință

Dorim să venim în întâmpinarea nevoilor dvs. de a accesa servicii medicale de calitate și în siguranță. Astfel, vă oferim posibilitatea de solicita o programare online și de a beneficia de consultații medicale la distanță. Având în vedere limitările tehnologice și imposibilitatea efectuării unui examen clinic complet, acest serviciu vine în completarea consultației medicale în prezența pacientului. Participând în cadrul consultației medicale la distanță vă exprimați consimțământul și reprezentați faptul că sunteți conștient de riscurile și dezavantajele asociate unui astfel de consult medical.

Pentru a vă oferi serviciile descrise mai sus, prelucrăm datele dvs. personale conform Policitii noastre de confidențialitate.

Respectăm confidențialitatea datelor dvs. și încercăm să dăm dovadă de flexibilitate în furnizarea acestor servicii. Din acest motiv, vă oferim posibilitatea de a alege furnizorul serviciilor de videoconferință prin intermediul căruia doriți să aibă loc consultația medicală la distanță. Având în vedere că acesta va prelucra datele dvs. personale, vă recomandăm să citiți cu atenție politica furnizorului de prelucrare a datelor și să alegeți un furnizor care prezintă toate garanțiile de confidențialitate impuse de prevederile legale.

Nu suntem afiliați și nu recomandăm utilizarea unui anumit furnizor și nu suntem responsabili cu privire la modul în care furnizorul ales prelucrează datele dvs. personale. Nu ne asumăm niciun fel de răspundere cu privire la imposibilitatea desfășurării consultației medicale la distanță din motive tehnice. Dacă vom considera improprii condițiile de desfășurare a consultației vom colabora cu dvs. pentru a încerca să remediem situația, vom sugera ca aceasta să se desfășoare la o dată ulterioară sau vom recomanda o consultație medicală în prezența pacientului.

Consultațiile medicale la distanță pot presupune schimbul de mesaje, imagini, clipuri video și alte asemenea date prin e-mail, sms, aplicații de mesagerie electronică, platforme cloud (“Mesaje electronice”). Vă rugăm să aveți în vedere faptul că Mesajele electronice nu reprezintă un mod confidențial de comunicare, existând o posibilitate rezonabilă de interceptare de către terțe părți (inclusiv persoanele aflate în cadrul locuinței dvs., persoanele care au acces la telefonul sau calcultaor dvs. sau terțele părți responsabile cu administrarea și mentenanța infrastructurii tehnice). De asemenea, luați la cunoștință interdicția de a înregistra desfășurarea consultației medicale la distanță prin orice mijloace, sub sancțiunea dispozițiilor penale și civile aplicabile.

Informațiile medicale oferite în cadrul consultației medicale la distanță sunt date în baza aspectelor descrise de către dvs. Din acest motiv este imperativ necesar și vă asumați răspunderea de a oferii cât mai multe detalii reale și exacte în legătură cu sănătatea și starea dvs. fizică. Pentru a obține o imagine cât mai corectă și completă cu privire la starea dvs. de sănătate, vom putea consulta istoricul dvs. medical, iar aspectele constatate în cadrul consultației vor putea fi incluse în cadrul acestui istoric.

În cadrul consultațiilor medicale la distanță, posibilitățile de diagnosticare și prescriere a tratamentului medical sunt limitate. Ca urmare, această procedură nu este recomandată afecțiunilor grave și se poate dovedi ineficientă în cazul dvs. particular. Trebuie să urmați indicațiile medicului, iar în cazul în care starea dvs. se agravează, aveți responsabilitatea de a vă prezenta de urgență la Camera de Gardă sau de a apela serviciul de urgență 112.

Politica de retur. Conform art. 16 lit. a) din OUG 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut de art. 9-15 ale aceleiași ordonanțe contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor. Astfel, vă rugăm să aveți în vedere că nu vom putea onora solicitarea dvs. de retragere și rambursare a costurilor consultației medicale la distanță după finalizarea acesteia.

11. Utilizarea conformă a site-ului

Vă exprimați acordul de a utiliza site-ul doar conform destinației sale. De exemplu, trebuie să respectați următoarele obligații în legătură cu utilizarea site-ului:

  • să respectați acești termenii de utilizare;
  • să respectați prevederile legale aplicabile, în special cele cu privire la proprietatea intelectuală și protecția datelor cu caracter personal;
  • să nu sondați, scanați sau testați vulnerabilitatea sistemelor noastre;
  • să nu încărcați malware sau să întreprindeți acțiuni care ar putea funcționarea normală a site-ului;
  • să nu trimiteți mesaje publicitare sau promoționale sau orice tip de comunicări nesolicitate, neautorizate sau de tip spam;
  • să nu încălcați sau eludați orice măsură de securitate sau autentificare;
  • să nu accesați, modificați sau utilizați zone sau părți nedestinate publicului ale site-ului sau zone comune ale site-ului la care nu ați fost invitat;
  • să nu încărcați sau transferați prin intermediul site-ului, fișiere, software sau link-uri care conțin sau redirecționează către un virus, troian, vierme sau altă componentă dăunătoare sau o tehnologie care accesează sau descarcă ilegal conținutul sau informațiile stocate în cadrul Serviciilor sau pe hardware-ul nostru sau al oricărui terț;
  • să nu încercați să copiați, modificați, decompilați, dezactivați, traduceți sau perturbați funcțiile, funcționalitatea, integritatea sau performanța site-ului ori să aplicați procedee de inginerie inversă asupra acestora;
  • să nu încurajați sau sprijiniți alte persoane în comportamentele care încalcă acești termeni.

9. Limitarea răspunderii

Acești Termeni limitează răspunderea noastră doar în măsura permisă de lege. Nu excludem răspunderea pentru deces sau vătămare corporală, neglijență gravă sau intenție.

În limita legii, vom fi responsabili doar pentru prejudiciile cauzate de încălcarea obligațiilor asumate în baza acestor termeni.

10. Legea aplicabilă și alegerea jurisdicției

Termenii sunt guvernați de legea română. Instanțele judecătorești din România vor fi competente să judece orice litigii în legătură cu acești termeni.