Hydrafacial

Hydrafacial

Este, de departe, cea mai dorită procedură atunci când pielea are nevoie de un refresh.

Avem deja peste 10 ani de experiență cu acest minunat aparat și mii de pacienți care se bucură în continuare de beneficiile sale.

Împărtășim cu voi secretele rezultatelor noastre:

⁃ Suntem clinică acreditată deoarece utilizăm aparatul original și exclusiv substanțele furnizate de  producător.

⁃ Acordăm timpul necesar terapiei corecte și complete (40-60 minute)

⁃ Respectăm toți pașii protocolului și ne adaptăm cu rigoare la nevoile tenului

⁃ Includem și partea de extracții de chisturi, comedoane, puncte negre, millium

⁃ După procedură folosim doar creme medicale și măști certificate.

Dar, ca să fim corecți și sinceri până la capăt, principalul ingredient al succesului este colega noastră, Florina. S-a îndrăgostit din primul moment de Hydrafacial și nu este deloc o exagerare dacă spunem că nu are concurență în țară pe acest aparat.

Florina s-a format și a lucrat în pemanență într-un centru de dermatologie, a colaborat întotdeauna cu dermatologi și chirurgi esteticieni, aspect care i-a permis să utilizeze atât beneficiile estetice cât și pe cele medicale, terapeutice ale acestui aparat. Este motivul pentru care pacientele care au deja o experiență cu această procedură dar vin la Florina pentru prima dată, afirmă că este ceva diferit și că se bucură pentru întâia oară de senzația plăcută pe care o dă Hydrafacial.

Florina este pasionată de ceea ce face și nu acceptă compromisuri când vine vorba de rezultatele muncii sale.

De aceea, nu vă întristați dacă nu vă programează exact la ora pe care v-ați propus-o. Asta înseamnă că nu vă poate acorda în acel moment timpul suficient pentru rezultate optime. Pentru că ea nu lucrează nici în grabă, nici cu jumătăți de măsură.

Dedică fiecare minut nevoilor feței tale și termină procedura doar atunci când este mulțumită ea însăși de rezultat.

Am putea scrie o carte doar cu mesajele de mulțumire și de recunoștință pe care Florina le primește de la pacientele și de la pacienții tratați. E o recompensă superbă atunci când cineva îți scrie: fața mea e proaspătă și respiră, sunt fericită când mă uit în oglindă, nu-mi vine să cred că fața mea arată atât de bine!

Deși Florina știe că relația cu pacientele trebuie să fie atât profesională cât și caldă, este conștientă că pacienții se întorc doar datorită rezultatelor. De aceea profesionalismul primează in fața oricărei relații de prietenie. Chiar și cele mai apropiate paciente sunt tratate cu aceeași atenție și rigoare ca și cum ar fi la primul tratament.

La Centrul Medical Dr Zaharia, costul ședinței de Hydrafacial pornește de la 450 lei și, în funcție de complexitatea nevoilor tenului, de  volumul de extracții sau de proceduri auxiliare necesare (lumini terapeutice, măști, creme), poate depăși 550 lei.