Afecțiunile pielii au o rezolvare inovatoare – Sylfirm X!

Afecțiunile pielii au o rezolvare inovatoare – Sylfirm X!

Clinica noastră utilizează cel mai nou dispozitiv pentru a trata eficient afecțiunile pielii și pentru a-i reda frumusețea! Sylfirm X este un sistem inovator, de ultimă generație (aprobat de FDA), ce utilizează tehnologia avansată de undă duală – undă continuă și undă pulsată.

În plus, unda duală este împărțită în 8 moduri diferite, pe care le putem personaliza pentru fiecare pacient, luând în considerare indicațiile si afecțiunile pielii, astfel încât să oferim un tratament delicat. Procedura este minim invazivă și combină beneficiile terapiilor cu microelectrozi și a radiofrecvenței într-o singură procedură. Microelectrozii produc micro-incizii controlate în straturile pielii și stimulează factorul natural de creștere, procesul de vindecare a rănilor și producerea de colagen. De asemenea, acestia ajută la descompunerea țesutului cicatricial.

Sylfirm X este unicul sistem cu adâncime de 300㎛ – aceasta aparține dermei papilare situată chiar sub membrana bazală și are localizați factori importanți ce interacționează cu epiderma și determină îmbunătățirea mediilor dermice. Astfel, pielea arată mai tânără, mai sănătoasă și există puține limite ale tratamentului, astfel încât putem trata eficient și în siguranță toate tipurile de piele!

Medicii noștri folosesc cu eficiență Sylfirm X în proceduri de lifting și antiaging, în tratarea diferitelor tipuri de cicatrici, precum și în tratarea leziunilor pigmentare și vasculare, cum ar fi melasma, venele păianjen și rozaceea, care erau dificil de tratat cu sistemele tradiționale de microneedling sau RF. Totodată, dispozitivul este extrem de eficient pentru tighetining facial și corporal, bărbie dublă, riduri fine și profunde, acnee, hiperhidroză, granulom, cuperoză și vergeturi  în fază acută sau cronică. Prin intermediul protocoalelor presetate, putem trata atât zonele feței cât și cele ale corpului, inclusiv zona orbiculară, gât, decolteu, până la axilă, brațe și abdomen. În functie de indicații și zona tratată, recomandăm un număr mediu de 2-3 ședințe, la un interval de 2- 4 săptămâni.

Numeroase studii clinice efectuate asupra sistemului, ne asigură că tratamentul cu Sylfirm X nu are efecte adverse raportate. În plus, poate oferi rezultate similare cu metodele laser, dar cu disconfort și perioade de repaus social semnificativ mai mici, fără leziuni vizibile la suprafața pielii!