Medicină estetică

Perfect Skin by Dr. Zaharia combină anii de experiență ai echipei noastre cu cele mai performante tehnologii și cele mai noi proceduri din domeniul esteticii medicale, alături de produse premium de la furnizori de top.

Pacienții noștri

Mii de pacienți mulțumiți după trei decenii de activitate

★★★★★
4,7 din 5 Google Reviews
4,8 din 5 Facebook Reviews

Kristian Cseh

Un dermatolog grozav. Am venit aici din străinătate special pentru un control, și am ajuns să primesc un tratament care mi-a rezolvat problema pe care o aveam de peste 7 ani, problemă pe care alți 6 dermatologi din toată Europa nu au reușit să o rezolve. Pot doar sa recomand.

Mihaela Adina

Sunt foarte multumita de aceasta clinica.
Profesionalism, atentie si rabdare pe intregul proces.

Road Runner

Cel mai profensional și competent centrul medical care exista în Timișoara! Servicile oferite au un standard de ultimă generație. Personal recomand toate tratamentele lor, microdermabraziune combinată cu tratamente IPL (skinrevunation cu lumina intensa pulsata) care dă rezultate minunate! Vă doresc success în continuare!

Alexandra Drăghici

Fiind câștigătoarea Giveaway-ului de pe pagina Centrului Medical Zaharia de acum câteva zile, pot spune că nu mă așteptăm sa fiu primită cu atâta căldură și amabilitate la ora de răsfăț câștigată. A fost minunat, totul a decurs cu profesionalism încă de la prima convorbire. Răsfăț în adevăratul sens al cuvântului. A fost prima vizită, dar cu siguranță nu și ultima. 😊 Recomand cu tot dragul întreaga echipa!

Ana Roman

Foarte profi, atât consultul medical cât și procedurile cosmetice în sine. Oameni cu inimi mari. Recomand pacienților de fiecare dată când sunt întrebată la cine să apeleze în Timișoara. Toată lumea a fost mulțumită până acum, doar feed-back pozitiv. Felicitari!

Blog

Articolele noastre

Află cele mai noi tendințe în materie de medicină estetică, dermatologie și medicină generală

Contactează-ne

Așteptăm mesajele dumneavoastră

Promitem să răspundem în cel mai scurt timp.

Prelucrarea datelor personale este supusă
Politicii noastre de confidențialitate.
Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.